Robert_Baeldestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Robert_Baeldestraat Rotterdam Nederland– Woonkamer van ca. 31m². Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon van ca. 5m².- Keuken van ca. 5m² welke is afgesloten van de andere ruimtes door middel van schuifdeuren.- Slaapkamer van ca. 11m².- Badkamer van ca. 2m².- Separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Robert_Baeldestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Robert_Baeldestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Robert Baeldestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Robert Baeldestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Robert Baeldestraat in Rotterdam

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Robert_Baeldestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren