Robijnstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Robijnstraat Apeldoorn NederlandDe studio is gelegen op de 3e etage en is volledig voorzien van een mooie vloer.In de studio heb je een eigen keukenblokje, voorzien van een koelkast en een tweepits inductiekookplaat. De badkamer is voorzien van een nette douche met een toilet en wastafel.Deze studio is wel voorzien van een buitenruimte namelijk een balkon.Op de begane grond van het complex bevindt zich een volledig nieuw ingerichte gemeenschappelijke ruimte met flex(werk)plekken, keuken en loungegelegenheid.Daarnaast is het complex ook nog voorzien van een nieuwe fitnessruimte met sauna.

Je vind de Studio aan de Robijnstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Apeldoorn aan de Robijnstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Robijnstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Robijnstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Studio Robijnstraat in Apeldoorn

Prijs – 489.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Robijnstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren