Rochushof Nederweert Nederland in Nederweert via Huurflits

Rochushof Nederweert NederlandOmschrijvingDit gezellige appartement in Residentie de Riva in Nederweert ligt op een mooie locatie direct aan het centrum van Nederweert en is per 1 oktober 2022 beschikbaar. Het appartement is op de (verhoogde) eerste woonlaag gelegen en heeft een fijn balkon op het zonnige zuiden. Een heerlijke plek om te wonen!Bij de nette verzorgde entree van het complex zijn de brievenbussen gelegen, maar ook de intercom/videocom installatie. Aan de entree bevindt zich een liftinstallatie naar de diverse woonlagen.Het appartement op de eerste woonlaag heeft een fijne en comfortabele indeling waaronder een gezellige woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de hal zijn twee slaapkamers gelegen, een luxe badkamer, toiletruimte en een mechanische ruimte/berging.Daarnaast beschikt het appartement over een externe berging en een eigen parkeerplaats die aan de achterzijde gelegen is. Deze gezamenlijke parkeerplaats is met een hek af te sluiten.

Je vind de Appartement aan de Rochushof Nederweert Nederland  te Nederweert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nederweert aan de Rochushof Nederweert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nederweert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rochushofin Nederweert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rochushofin Nederweert – Klik hier

Details van Appartement Rochushofin Nederweert

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rochushof Nederweert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren