Roemeniëpad Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Roemeniëpad Haarlem NederlandIk heb 1 gemeubileerde kamer met zonnig balkon te huur voor een nette man in mijn appartement in Haarlem.Let op!! Ik zoek dus 1 persoon!schone verzorgde hygiëne is erg belangrijkniet rokenWasmachine en gratis parkeren voor de deur. Nabij winkelcentrum, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Je vind de Kamer aan de Roemeniëpad Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Roemeniëpad Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Roemeniëpad in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Roemeniëpad in Haarlem – Klik hier

Details van Kamer Roemeniëpad in Haarlem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Roemeniëpad Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren