Roeperssteeg Harlingen Nederland in Harlingen via Huurflits

Roeperssteeg Harlingen NederlandIndelingVia het gezamenlijke trappenhuis kom je bij de entree van het appartement op de tweede verdieping.De entree is ruim en de lange gang (ca. 16,4 m²) geeft aan de rechterkant toegang tot twee relatief grote slaapkamers (resp. 11,2 m² en 16,7 m²) met ligging en ramen (met luiken) aan de Roeperssteeg. Naast een separaat toilet is de moderne en betegelde badkamer (ca. 5,2 m²) uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche.De unieke woonkamer met open keuken is zeer royaal (ca. 48 m²) en biedt een fenomenaal uitzicht op de Noorderhaven waar het hele jaar door kenmerkende zeilboten liggen. Het robuuste balkenplafond is zeer authentiek en sfeervol. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser aansluiting en een opstelplaats voor een koelkast.In alle ruimtes kom je de karakteristieke balkenplafonds tegen en de strakke raampartijen, het afwerkingsniveau is hoog te noemen. Door de eenheid in alle kamers straalt de woning rust uit. In dit appartement kun je je fantasie de vrije loop laten als het om inrichting gaat. Van robuuste meubels en een losse kleurrijke koelkast tot een stoere boksbal, een hoge bartafel of vakkenkasten. Wat jouw smaak ook is, de lege ruimtes nodigen je uit om er een heerlijk thuis van te maken.

Je vind de Appartement aan de Roeperssteeg Harlingen Nederland  te Harlingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Harlingen aan de Roeperssteeg Harlingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Harlingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Roeperssteeg in Harlingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Roeperssteeg in Harlingen – Klik hier

Details van Appartement Roeperssteeg in Harlingen

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Roeperssteeg Harlingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren