Roggekamp DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Roggekamp DenHaag NederlandHet appartementencomplex is voorzien van een lift. Dit studio-appartement is volledig gemeubileerd met moderne meubels en matrassen en direct te betrekken! Van het bed tot de matras, tot de bank, smart TV, kookpannen, koffiezetapparaat, koelkast, inductiekookplaat tot wasmachine allemaal goed uit het hoofd geselecteerd en maximaal comfort voor jou! Bevat ook een kledingkast en een werkruimte/eettafel.

Je vind de Studio aan de Roggekamp DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Roggekamp DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Roggekamp in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Roggekamp in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Roggekamp in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Roggekamp DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren