Rommestraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Rommestraat Zwolle NederlandIndeling: ruime entree/hal met toegang tot toilet, badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een prachtig vrij uitzicht. Belangrijk detail is dat de woonkamer beschikt over een eigen balkon, hierdoor is buiten altijd dichtbij. De halfopen keuken is verder ook fraai uitgevoerd en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De twee slaapkamers zijn goed indeelbaar, dankzij de hoogslaper heeft de tweede slaapkamer een dubbelfunctie; slaapkamer én kantoor aan huis! Verder is het sanitair erg netjes, volledig en helemaal van deze tijd.

Je vind de Appartement aan de Rommestraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Rommestraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rommestraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rommestraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Rommestraat in Zwolle

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rommestraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren