Rosendaalsestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Rosendaalsestraat Arnhem NederlandDe keuken is voorzien van een keukenblok over de gehele breedte (dit is een verdieping lager). beide toiletten zijn gescheiden van de twee badkamers. Het gebouw is volledig gerenoveerd en er zijn zeven kamers gerealiseerd. Alle studenten wonen in de andere kamers.

Je vind de Kamer aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren