Rosendaalsestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Rosendaalsestraat Arnhem NederlandOmschrijvingPer 1 juli komt deze leuke kamer vrij voor de verhuur aan de Rosendaalsestraat in de wijk Klarendal, in Arnhem. De kamer bevindt zich in en bovenwoning welke zeer zeer centraal ligt tussen de stad en de HAN. Klarendal is een leuke, moderne wijk die de laatste jaren enorm is opgeknapt. Eén straat verderop is een supermarkt te vinden. Ook de busverbindingen zijn uitstekend, in nog geen 5 minuten ben je in het centrum van Arnhem of op de HAN en station Velperpoort zijn zo’n 10 minuten lopen.De keuken is voorzien van een keukenblok over de gehele breedte (deze zit een verdieping lager) en heeft een gezamenlijke koelkast. Er zijn in totaal 2 toiletten en 3 badkamers met een douche. Het pand is volledig gerenoveerd.Bijzonderheden kamer:Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping aan de voorkant van het pand en het heeft twee inbouwkasten.

Je vind de Kamer aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Rosendaalsestraat in Arnhem

Prijs – 435.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rosendaalsestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren