Rosmolenstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Rosmolenstraat Sittard NederlandOp de tweede verdieping is dit fraaie appartement voorzien van een moderne keuken met afzuiging, elektrisch koken, verlichting en koel-/vriescombinatie. De betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Er is een aparte bergkast met de mogelijkheid om een wasmachine te plaatsen waar tevens de mechanische ventilatie en de huurketel aanwezig zijn.Het appartement wordt verwarmd door moderne energiezuinige elektrische radiatoren. Er is een modern intercomsysteem met camerafunctie voor het openen van de algemene toegangsdeur.In de onderbouw is er een gezamenlijke fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rosmolenstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rosmolenstraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Rosmolenstraat in Sittard

Prijs – 660.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren