Rosmolenstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Rosmolenstraat Sittard NederlandDeze prachtige studio is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een modern keukenblok met afzuiging, elektrisch koken, verlichting en een koelkast met vriesvak. De keurig betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine en toilet. Er is een aparte bergkast met de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine waar tevens de mechanische ventilatie en de huurketel zijn.De studio wordt verwarmd door moderne energiezuinige elektrische radiatoren. Er is een modern intercomsysteem met camerafunctie voor het openen van de algemene toegangsdeur.In de onderbouw bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging.

Je vind de Studio aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Sittard aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rosmolenstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rosmolenstraat in Sittard – Klik hier

Details van Studio Rosmolenstraat in Sittard

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rosmolenstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren