Rotterdamseweg Delft Nederland in Delft via Huurflits

Rotterdamseweg Delft NederlandGelegen in Delft ligt dit fraaie appartement aan de Rotterdamseweg.Het appartement heeft een woonoppervlakte van 50 m2 en is gebouwd in 1870. De woning is compleet gerenoveerd en wordt gemeubileerd opgeleverdRotterdamseweg is gelegen in de buurt Zeeheldenbuurt. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.-Huurprijs EUR 1.200,- + EUR 200,- G/W/E + –Internet-Gemeubileerd-Niet beschikbaar voor studenten en huisdieren

Je vind de Appartement aan de Rotterdamseweg Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Rotterdamseweg Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rotterdamseweg in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rotterdamseweg in Delft – Klik hier

Details van Appartement Rotterdamseweg in Delft

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rotterdamseweg Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren