Rozemarijnsteeg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Rozemarijnsteeg Arnhem NederlandVia uw eigen voordeur komt u in de lichte woonkeuken/eetkamer, de keuken is voorzien van een inbouwkoelkast, oven, gaskookplaat, afzuigkap en een aansluiting voor de wasmachine aansluiting, de ruimte is groot genoeg om een grote Eetkamer tafel. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer met wastafel, douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Rozemarijnsteeg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Rozemarijnsteeg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rozemarijnsteeg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rozemarijnsteeg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Rozemarijnsteeg in Arnhem

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rozemarijnsteeg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren