Rozenkransstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Rozenkransstraat Venlo NederlandIn het komende jaar komen er meerdere nieuwe appartementen vrij in de ‘Straelsehof’ op de hoek van de Rozenkransstraat en de Straelseweg.Momenteel wordt er hard gewerkt on deze geweldige appartementen woonklaar te maken. Overal wordt aan gedacht bij deze verbouwing. Zo staat duurzaamheid voorip en worden alle appartementen voorzien van kunststof kozijnen met triple-glas en alles wordt volledig geisoleerd. Alles is compleet nieuw. Zie ook de fotos om een goede indrunk te krijgen van het afwerkingsniveau.

Je vind de Appartement aan de Rozenkransstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Rozenkransstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rozenkransstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rozenkransstraat in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Rozenkransstraat in Venlo

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rozenkransstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren