Rozenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Rozenlaan Rotterdam NederlandOmschrijvingRuim gerenoveerde 2-kamer appartement in het gezellige wijk Kleiwegkwartier in Hillegersberg.Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping. De woonkamer wordt erg belicht door de grote ramen. De In de keuken zit moderne inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en vaatwasser. Via de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Rozenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Rozenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rozenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rozenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Rozenlaan in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rozenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren