Rozenstraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Rozenstraat Terneuzen NederlandIndeling:Hal met nette volledig betegelde toiletruimte met hangtoilet en fonteintje, meterkast (5 groepen)Trap naar de eerste verdieping.Woonkamer:De woonkamer is voorzien van een nette grindvloer en van grote raampartijen wat veel licht in de keuken en woonkamer geeft. Via de tuindeuren is er toegang tot de tuin.Keuken:De open keuken is voorzien van een kasten wand en een spoel/kookeiland.Keuken heeft veel opbergruimte en geeft toegang tot de trapkast welke nog meer opbergruimte biedt.Keuken is voorzien van de volgende apparatuur:- Vaatwasser- Kookplaat met afzuigkap- Oven- Koelkast1e verdieping:Ruime overloop met toegang tot 2 riante slaapkamers. Badkamer volledig betegeld voorzien van een nette douchecabine, wastafel met meubel en toilet. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.2e verdieping:Riante overloop met aparte bergruimte waar ook de cv-ketel te vinden is. (Combiketel eigendom)3e slaapkamer met bergruimte en dakkapel. Ook deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Rozenstraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen aan de Rozenstraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rozenstraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Rozenstraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Appartement Rozenstraat in Terneuzen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rozenstraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren