Rubensstraat in Amsterdam via Esteon

RubensstraatTe huur in Amsterdam! Een appartement, gestoffeerd, van 137m2 bestaande uit 5 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs is €2.750,- per maand. De borgsom bedraagt €5.500,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Rubensstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 137m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rubensstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren