Rudyard_Kipling-Erf Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Rudyard_Kipling-Erf Dordrecht NederlandDe woning ligt in een mooie en rustige woonwijk. De winkelarena ligt op 5 minuten lopen van de woning. en ook dicht bij het trein- en busstation. De winkelarena heeft restaurants warenhuis, viswinkel, supermarkt, enz.

Je vind de Kamer aan de Rudyard_Kipling-Erf Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dordrecht aan de Rudyard_Kipling-Erf Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht – Klik hier

Details van Kamer Rudyard Kipling-Erf in Dordrecht

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rudyard_Kipling-Erf Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren