Ruime_Consciëntiestraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Ruime_Consciëntiestraat Leiden NederlandIndeling: Entree, separaat toilet, keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast. Toegang tot het dakterras (West). Slaapkamer van 11 m2 en woonkamer van 31 m2 met uitzicht over de Doezastraat. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Ruime_Consciëntiestraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Ruime_Consciëntiestraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ruime Consciëntiestraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ruime Consciëntiestraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Ruime Consciëntiestraat in Leiden

Prijs – 799.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ruime_Consciëntiestraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren