Ruïnelaan Bergen Nederland in Bergen via Huurflits

Ruïnelaan Bergen NederlandEigen kamer in huisRuimte voor 1 persoonSlaapkamer: 10 m21 huisgenoot (man)Eigendom: 100 m2winkels en bus naar Alkmaar op loopafstand. Fietsen naar station Alkmaar is 25 minuten.Bergen ligt in het prachtige wandel- en fietsgebied van Bergen en Schoorl

Je vind de Kamer aan de Ruïnelaan Bergen Nederland  te Bergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Bergen aan de Ruïnelaan Bergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Bergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ruïnelaan in Bergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ruïnelaan in Bergen – Klik hier

Details van Kamer Ruïnelaan in Bergen

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ruïnelaan Bergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren