Ruisdaelstraat Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Ruisdaelstraat Nijmegen NederlandKamer gelegen in Nijmegen-Oost op fietsafstand van het centrum van Nijmegen.De kamer is op de tweede verdieping en de gemeenschappelijke ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer worden gedeeld met vier andere meisjes.

Je vind de Kamer aan de Ruisdaelstraat Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Ruisdaelstraat Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ruisdaelstraat in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ruisdaelstraat in Nijmegen – Klik hier

Details van Kamer Ruisdaelstraat in Nijmegen

Prijs – 440.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ruisdaelstraat Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren