Ruitersteeg Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Ruitersteeg Alkmaar NederlandRoyaal 2-kamerappartement van 72m² op de 1e verdieping gelegen in hartje centrum.In het appartementencomplex is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en een lift aanwezig! De eigen berging is ook gelegen op de 1e verdieping.De vele winkels, restaurants, theater ‘De Vest’, het openbaar vervoer en het NS-station is binnen loopafstand.Indeling appartement:Entree, hal met toegang tot de ruime woonkamer met half open keuken, separaat toilet met fonteintje, ruime bergruimte met CV-ketel en wasmachine- en drogeraansluiting, en een badkamer met een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Ruitersteeg Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Ruitersteeg Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ruitersteeg in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ruitersteeg in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Ruitersteeg in Alkmaar

Prijs – 1060.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ruitersteeg Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren