Ruiterstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Ruiterstraat Groningen NederlandHoekappartement gelegen op de eerste en tweede verdieping op een zeer fraaie en unieke locatie, in hartje centrum. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime lichte woonkamer met een aparte, halfopen keuken. De badkamer is uitgerust met een douche. De keuken is voorzien van diverse keukenapparatuur. Het appartement heeft 2 slaapkamers van 18 en 12 m2 en een royaal dakterras van ca. 11 m2. Op loopafstand van Centraal Station. Parkeergarage bevindt zich tegenover uw voordeur. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en overige kosten.

Je vind de Appartement aan de Ruiterstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Ruiterstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ruiterstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ruiterstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Ruiterstraat in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ruiterstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren