Russischestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Russischestraat Rotterdam NederlandWanneer u een van onze appartementen huurt, krijgt u een volledig gemeubileerde en uitgeruste plek om in te trekken. · Volledig gemeubileerd· Volledig ingerichte keuken· Volledig geserviced· Beddengoed aanwezig· Handdoeken aanwezig· Welkomstpakket voorzien· Uitstekende service voor vastgoedbeheerders

Je vind de Appartement aan de Russischestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Russischestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Russischestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Russischestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Russischestraat in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Russischestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren