Rustenburgerstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Rustenburgerstraat Amsterdam NederlandComfortabele en modern afgewerkte studio op toplocatieHet betreft hier een mooi afgewerkt studio appartement gelegen op de vierde verdieping met een woonoppervlakte van 20 m2. De studio wordt gemeubileerd opgeleverd, met alle benodigdheden voor prettig wonen. Volledig uitgeruste keuken, bureau om aan te werken, tweepersoonsbed en moderne badkamer maken allemaal deel uit van de studio. Dit is perfect voor een alleenstaande die wil genieten van het Amsterdamse stadsleven.Functies:Volledig ingerichte studioWoonoppervlakte van 20 m2Gelegen op de vierde verdieping (geen bovenburen)Moderne keuken en badkamerGeen wasmachine

Je vind de Studio aan de Rustenburgerstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Rustenburgerstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Rustenburgerstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Rustenburgerstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Rustenburgerstraat in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Rustenburgerstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren