s-Gravelandseweg Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

s-Gravelandseweg Schiedam NederlandHet appartement is onlangs gerenoveerd.Het ligt naast het treinstation Schiedam Centraal Station, dicht bij het tramstation.Als je studeert of werkt in Rotterdam Delft of Zuid-Holland ben je super flexibel met het openbaar vervoer.

Je vind de Kamer aan de s-Gravelandseweg Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Schiedam aan de s-Gravelandseweg Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer ‘s-Gravelandseweg in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer ‘s-Gravelandseweg in Schiedam – Klik hier

Details van Kamer ‘s-Gravelandseweg in Schiedam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de s-Gravelandseweg Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren