s-Gravendijkwal Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

s-Gravendijkwal Rotterdam NederlandAlle studio’s hebben een eigen keuken, toilet en douche! Het appartement is gelegen in het westen van Rotterdam nabij winkels en openbaar vervoer etc. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van de woning. Op de tweede verdieping bevinden zich studio één (achterzijde woning, 36M2) en studio twee (voorzijde woning, 32M2). Studio 3 is gelegen op de derde verdieping en heeft een totale oppervlakte van 61M2!

Je vind de Studio aan de s-Gravendijkwal Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de s-Gravendijkwal Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de s-Gravendijkwal Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren