s-Gravenstraat Clinge Nederland in Clinge via Huurflits

s-Gravenstraat Clinge NederlandIndeling:Binnenkomst in de hal waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de woonkamer bevinden. De gezellige woonkamer is voorzien van mooie laminaatvloer. In de keuken is een modern keukenblok geplaatst voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een combi-oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en kookplaat. Vanuit de keuken toegang tot de nette, geheel betegelde badkamer met douche en toilet. Vanuit de keuken is tevens de tuin met berging bereikbaar.Eerste verdieping:De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en het ruime dakterras.

Je vind de Huurwoning aan de s-Gravenstraat Clinge Nederland  te Clinge nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Clinge aan de s-Gravenstraat Clinge Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Clinge. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis ‘s-Gravenstraat in Clinge wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis ‘s-Gravenstraat in Clinge – Klik hier

Details van Huis ‘s-Gravenstraat in Clinge

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de s-Gravenstraat Clinge Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren