s-Gravenweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

s-Gravenweg Rotterdam NederlandIndeling:Riante woonkamer met open keuken van ca. 29m².Slaapkamer van ca. 13m² met badkamer en suite.Badkamer en suite met toilet van ca. 4m².Separaat toilet.Hal van ca. 4m².Externe berging.Prachtig gedeelde binnentuin met picknicktafels. De groenvoorzieningen van het complex zijn fraai aangelegd en worden netjes onderhouden. Op deze heerlijke plek aan het water is het lekker ontspannen na een drukke dag. Ook is het een ideale manier de buren wat beter te leren kennen.Diverse kenmerken:Inventaris/Stoffering: de woning wordt in kale staat verhuurd.Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron.Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en design-radiator.Verwarmingssysteem: stadsverwarming.Beglazing: dubbel glas.De woning heeft het energielabel B.Parkeerplekken op het parkeerterrein voor de deur te huur voor ca. € 44,- per maand (mits beschikbaar).Toegang tot de woning middels het trappenhuis of de twee liften.

Je vind de Appartement aan de s-Gravenweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de s-Gravenweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement ‘s-Gravenweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement ‘s-Gravenweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement ‘s-Gravenweg in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de s-Gravenweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren