Samuel_Mullerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Samuel_Mullerstraat Rotterdam NederlandDeze zeer leuke studio, gelegen in de Samuel Mullerstraat, Rotterdam waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag studeren. Het is gemeubileerd. De ramen zijn groot en zorgen overdag voor natuurlijk licht, een volledig uitgeruste keuken, een aparte slaapkamer en woonkamer en een nette badkamer met inloopdouche. Alle apparatuur en comfort zijn aanwezig om u zich thuis te laten voelen

Je vind de Studio aan de Samuel_Mullerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Samuel_Mullerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Samuel Mullerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Samuel Mullerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Samuel Mullerstraat in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Samuel_Mullerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren