Sandelingplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sandelingplein Rotterdam NederlandDeze plek is al ingericht! Alles wat je nodig hebt om te leven, je hebt het!De bushalte en tram stoppen voor de deur. Met de bus 15 minuten naar de Erasmus universiteit. Met de fiets ben je in 25 min op de universiteit. Het gebouw is zeer nabij winkelcentrum. (door 5 minuten te lopen)

Je vind de Kamer aan de Sandelingplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Sandelingplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sandelingplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sandelingplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Sandelingplein in Rotterdam

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sandelingplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren