Sassenstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Sassenstraat Zwolle NederlandSchitterend maisonnette appartement op de tweede verdieping van het monumentale Hof Van Ittersum, een middeleeuws woongebouw aan de Sassenstraat, Zwolle. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht op de Grote Kerk.

Je vind de Appartement aan de Sassenstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Sassenstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sassenstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sassenstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Sassenstraat in Zwolle

Prijs – 1230.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sassenstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren