Saxen Weimarlaan in Amsterdam via Esteon

Saxen WeimarlaanWoonruimte te huur in Amsterdam, Oud-Zuid. Een appartement met een oppervlakte van 91m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €3.250,- per maand. De borgsom bedraagt €7.000,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Amsterdam, Oud-Zuid nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Saxen Weimarlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Amsterdam, Oud-Zuid wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Amsterdam, Oud-Zuid – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Amsterdam, Oud-Zuid

Prijs – 3250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Saxen Weimarlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren