Saxenburgerstraat in Amsterdam via Esteon

SaxenburgerstraatTe huur voor €1.750,- per maand: een appartement van 55m2 met 2 kamers en 1 slaapkamer(s). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt.. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 2-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Saxenburgerstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam – Klik hier

Details van 2-kamer appartement te huur in Oud-West, Amsterdam

Prijs – 1750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Saxenburgerstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren