Schaapscheerderslaan Voorthuizen Nederland in Voorthuizen via Huurflits

Schaapscheerderslaan Voorthuizen NederlandBosrijk gelegen keurige recreatiewoning op een goud geoutilleerd bungalowpark. Adres bij benadering vanwege privacy. Ideaal voor een rust- en natuurliefhebber! Het ligt dichtbij bos, heide, zandverstuivingen, fiets knooppunten, lokale wandelroutes, GR-paden, Klompenpaden, maar ook op korte afstand van het centrum van Voorthuizen met Barneveld en Amersfoort om de hoek. Goed gelegen op enkele minuten van de A1, op 20 fietsminuten van Station Barneveld en 2 minuten van het bos.Indeling:EntreeOpen keuken v.v. o.a. vaatwasserEetgedeelteWoonkamerBadkamer met toilet, wastafel met spiegel en douchecabineSlaapkamer 1 met tweepersoonsbedSlaapkamer 2 met stapelbedSlaapkamer 3 met twee eenpersoonsbedden.

Je vind de Huurwoning aan de Schaapscheerderslaan Voorthuizen Nederland  te Voorthuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Voorthuizen aan de Schaapscheerderslaan Voorthuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Voorthuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Schaapscheerderslaan in Voorthuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Schaapscheerderslaan in Voorthuizen – Klik hier

Details van Huis Schaapscheerderslaan in Voorthuizen

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaapscheerderslaan Voorthuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren