Schaapsdrift Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Schaapsdrift Arnhem NederlandIn de directe omgeving bevinden zich winkels, parken, sportaccommodaties en diverse scholen voor basis-, voortgezet en hoger onderwijs. Binnen 10 fietsminuten bereikt u het centrum van Arnhem of Velp. Openbaar vervoer en de uitvalswegen A12 en A50 zijn op korte afstand gelegen; het NS station Arnhem-Presikhaaf op loopafstand. Parkeren is nog steeds gratis op het terrein.Indeling:Entree, hal met toegang tot het ruime souterrain waar de CV opstelling is opgesteld. Toilet met wastafel. gang naar de twee kamers aan de voorzijde met sfeervolle erkers.Badkamer met douche en wastafelmeubel. Aan de achterzijde is over de volle breedte de woonkamer met aangrenzende studeer/tv kamer gelegen, voorzien van open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.

Je vind de Huurwoning aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Schaapsdrift in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Schaapsdrift in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Schaapsdrift in Arnhem

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren