Schaapsdrift Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Schaapsdrift Arnhem NederlandMooie ruime zolderkamer 33 m2 met vide, met eigen keuken. Met gebruik van de douche en toilet van het gebouw. De kamer is op loopafstand van Station Presikhaaf in de directe nabijheid van winkelcentrum Presikhaaf en de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen).

Je vind de Kamer aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schaapsdrift in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schaapsdrift in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Schaapsdrift in Arnhem

Prijs – 613.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaapsdrift Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren