Schaarsbergenstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Schaarsbergenstraat Amsterdam NederlandIndelingEntree in de gemeenschappelijke hal. Vanuit de gang heeft u toegang tot de moderne badkamer (net verbouwd), deze is geheel betegeld in een frisse kleurstelling en beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Dan de woonkamer/ slaapkamer, die is ruim van opzet. De keuken is nieuw geplaatst en voorzien van inbouw koelkast, oven, gas fornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken kunt u naar het balkon (West). Op de centrale gang bevindt zich de wasruimte met een gezamenlijke wasmachine.

Je vind de Studio aan de Schaarsbergenstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Schaarsbergenstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schaarsbergenstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schaarsbergenstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Schaarsbergenstraat in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaarsbergenstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren