Schaepmanlaan Ossendrecht Nederland in Ossendrecht via Huurflits

Schaepmanlaan Ossendrecht NederlandDe woning heeft 3 slaapkamers waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin of een stel met een extra kamer voor bijvoorbeeld een werkkamer of logeerkamer.De keuken is ruim en biedt meer dan genoeg ruimte voor het bereiden van maaltijden, ook voor kookliefhebbers. Met voldoende kastruimte is er ook ruimte voor je keukengerei, inbouwapparatuur en wasmachine. De woonkamer is gezellig en licht en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel.Buiten kunt u genieten van de prachtige tuin met schuur, perfect voor het stallen van fietsen of tuingereedschap. De tuin biedt ook voldoende ruimte voor een tuinset om buiten te dineren of te relaxen in de zon.De woning is gelegen in een rustige wijk van Ossendrecht, op loopafstand van diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg A4 richting Rotterdam of Antwerpen.In deze woning kun je comfortabel wonen in een gezellige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Je vind de Huurwoning aan de Schaepmanlaan Ossendrecht Nederland  te Ossendrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ossendrecht aan de Schaepmanlaan Ossendrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ossendrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Schaepmanlaan in Ossendrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Schaepmanlaan in Ossendrecht – Klik hier

Details van Huis Schaepmanlaan in Ossendrecht

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaepmanlaan Ossendrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren