Schaepmanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schaepmanstraat Rotterdam NederlandOmschrijvingDe woning ligt op een ideale locatie: de supermarkt is voor de deur, de tram rijdt vlak langs de woning, binnen steenworp afstand bevindt je je in het stadscentrum van Rotterdam en je bent met de auto binnen mum van tijd op de snelweg!De wijk is gezellig en divers. Er wonen gezinnen met kinderen, jong volwassenen, studenten en ouderen.Bij binnenkomst tref je knusse hal.Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken.De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.Vanuit de woonkamer kun je tevens de keuken bereiken. De keuken is nieuw en ruim van opzet. De wasmachineaansluiting bevindt zich ook in de keuken.De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel en het toilet.

Je vind de Appartement aan de Schaepmanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schaepmanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schaepmanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schaepmanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schaepmanstraat in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaepmanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren