Schaesbergerweg Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Schaesbergerweg Heerlen NederlandBeschrijvingTe huur in Heerlen een leuk appartement van ca. 35m2 met 1 slaapkamer.Dit appartement is geschikt voor 1 persoon.Indeling:Het appartement is gelegen op de 1ste etage en is bereikbaar via de trap.Woonkamer met open keuken. Deze keuken beschikt over een 2 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en aanrecht met spoelbak.Tevens is er een aparte slaapkamer.Er is een wasmachine en droger in het gebouw voor gemeenschappelijk gebruik.Aan de voorzijde van het gebouw is er een gezamenlijke stalling voor de fiets of brommer.

Je vind de Appartement aan de Schaesbergerweg Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Schaesbergerweg Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schaesbergerweg in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schaesbergerweg in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Schaesbergerweg in Heerlen

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schaesbergerweg Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren