Schakelweg Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Schakelweg Heerlen NederlandAlle appartementen worden voorzien van elektrische zonwering en zijn voorzien van WiFi. De bewoners worden voorzien van een (hals)alarm.Keuken: De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuiging, koelkast en magnetron. Tevens is er een mogelijkheid om een (kleine) vaatwasser in te laten bouwen. In de naastgelegen berging is de aansluitmogelijkheid voor de wasmachine en droger (op elkaar). Dit is de enige berging die het appartement heeft er zijn geen bergingen in de kelder.

Je vind de Appartement aan de Schakelweg Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Schakelweg Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schakelweg in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schakelweg in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Schakelweg in Heerlen

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schakelweg Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren