Schansstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schansstraat Rotterdam NederlandIn de levendige wijk Delfshaven ligt dit 2 kamer (1 slaapkamer) appartement. Het Historisch Delfshaven met kunst, cultuur en musea is op enkele minuten loopafstand gelegen. Er zijn gevarieerde eet- en drinkgelegenheden in de omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten, toko’s en de winkelboulevard Big Shops. Daarnaast is er 2 dagen per week een wekelijkse markt voor levensmiddelen. Wandelen of joggen kan direct om de hoek bij het Dakpark, een van de grootste dakparken van Europa.Openbaar vervoer zoals tram, bus en metro bevinden zich op loopafstand. Bovendien is er een perfecte aansluiting op de snelweg. Het centrum van Rotterdam ligt op 10 minuten fietsen.Begane grondEntree met trap naar (verborgen) verdieping.Begane grondVia de trap komt u op de overloop van de woonverdieping.Aan de achterzijde is er een keuken en eethoek. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap koelkast.Toilet en de badkamer bevinden zich rechts van de trapAan de achterkant is een binnentuin en een terrasAan de voorzijde is de slaapkamer gelegen.Dubbele beglazing voor en achter

Je vind de Appartement aan de Schansstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schansstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schansstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schansstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schansstraat in Rotterdam

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schansstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren