Schansstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schansstraat Rotterdam NederlandEen gezellige woonkamer met een eethoek en toegang tot een balkon. Een tv, bank en eettafel staan voor u klaar. De open keuken zorgt voor een aantal gezellige etentjes en geeft de ruimte een open gevoel.De slaapkamer heeft een groot bed van 160 cm en een kledingkast. Er is meer ruimte voor een extra grote kast als je die nodig hebt.

Je vind de Appartement aan de Schansstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schansstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schansstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schansstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schansstraat in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schansstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren