Schapenlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schapenlaan DenHaag NederlandLeuke studio met eigen keuken (nieuw)! De studio is een jaar geleden volledig gerenoveerd. Badkamer en toilet delen met 1 andere bewoner. voor maximaal één persoon Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag. Alle voorzieningen van leuke restaurants, terrassen (Grote Markt), winkels tot theaters op loopafstand. Uitstekend openbaar vervoer (Den Haag CS en HS op korte afstand, diverse trams en de Randstadrail). Eén maand huur als borg Huurprijs 625,- gas, licht en water 100,- wifi en servicekosten 25,- totaal 750,- Geen huurtoeslag mogelijk Beschikbaar voor maximaal 6 maanden

Je vind de Studio aan de Schapenlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Schapenlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schapenlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schapenlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Schapenlaan in Den Haag

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schapenlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren