Schedeldoekshaven DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schedeldoekshaven DenHaag NederlandDe open keuken heeft een kookeiland met inbouwapparatuur, zoals een Quooker, wat voor een extra luxe gevoel zorgt. Zowel de woonkamer als de twee slaapkamers hebben deuren naar buiten. De badkamer heeft een inloopdouche, een tweede toilet én een dubbele wastafel en vanuit de gang bereik je ook de berging en de technische ruimte, mét plek voor de wasmachine. Dit ruime appartement is praktisch ingedeeld, zodat jij de urban lifestyle optimaal kunt ervaren

Je vind de Appartement aan de Schedeldoekshaven DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Schedeldoekshaven DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schedeldoekshaven in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schedeldoekshaven in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Schedeldoekshaven in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schedeldoekshaven DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren