Scheidemakershof Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Scheidemakershof Nijmegen NederlandIndeling:Entree, trap naar 2e verdieping met entree appartement, gang, toilet, woonkamer aan de voorzijde met leuk uitzicht over Plein 1944. Keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.Ruime hoofdslaapkamer en moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en aansluiting voor wasmachine.Het balkon is bereikbaar middels een schuifpui en loopt over de gehele breedte van de woning waardoor een volwaardige buitenkamer gerealiseerd kan worden.

Je vind de Appartement aan de Scheidemakershof Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Scheidemakershof Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Scheidemakershof in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Scheidemakershof in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Scheidemakershof in Nijmegen

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Scheidemakershof Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren