Schepen Ketelhoethof, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6831KD, Netherlands in Arnhem via Huurflits

Schepen Ketelhoethof, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6831KD, Netherlandsn de wijk Kronenburg staat dit vrijstaande kleinschalige appartementencomplex op 5 minuten lopen van het grootwinkelcentrum, de driekamer appartementen zijn circa 75m2 en allen met buitenruimte.Indeling:Entree op de begane grond met de individuele bergingen en lift.Het appartement is gelegen op de derde verdieping.Op dit moment wordt de woning leeggemaakt door de huidige bewoner. De koelkast, kastenwanden in beide slaapkamers en gasfornuis blijven achter in de woning.Deze woning verkeert in een nette staat.Hal met toegang tot de diverse vertrekken.Woonkamer aan de voorkant van het complex met vrij uitzicht en groot zonnig balkon van circa 6 meter.De woonkamer is ruim van afmeting (35m2).Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de half open keuken.De woning heeft twee ruime slaapkamers, aparte bergruimte, ruime badkamer, apart toilet.- Het is een mooi appartementencomplex met voornamelijk senioren. Voorkeur gaat dan ook uit naar 40+. (bespreekbaar)- De huurprijs bedraagt € 795,00 per maand excl. servicekosten € 59,13 en excl. gas/water/licht;- Huurtoeslag is derhalve niet mogelijk- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Schepen Ketelhoethof, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6831KD, Netherlands  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Schepen Ketelhoethof, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6831KD, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schepen Ketelhoethof in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schepen Ketelhoethof in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Schepen Ketelhoethof in Arnhem

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schepen Ketelhoethof, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6831KD, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren