Scheveningsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Scheveningsestraat Rotterdam NederlandZeer leuke kamer in het centrum van Rotterdam, wij zijn nu op zoek naar een leuke, nette en rustige huurder, bij voorkeur student of een young working professional. Dit is een geweldige locatie, echt een van de beste locaties in Rotterdam, op 3 minuten lopen van het centraal station en de belangrijkste winkelstraat, Lijbaan. De kamer bevindt zich in een zeer mooi ruim 2 slaapkamer appartement, de woonkamer, keuken, badkamer en separaat toilet worden gedeeld met 1 andere persoon. Volledig ingerichte keuken, wasmachine, wifi, er is 1 groot gedeeld balkon in het appartement. De kamer is 11m2 inschrijven is mogelijk.

Je vind de Kamer aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Scheveningsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Scheveningsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Scheveningsestraat in Rotterdam

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren