Scheveningsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Scheveningsestraat Rotterdam NederlandBegane grond:Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Via het trappenhuis is de woning op de derde verdieping te bereiken.Twee verdiepingen:Betreed de entree welke toegang heeft tot het sfeervolle woongedeelte. Deze fijne plek zorgt ervoor dat je elke dag thuiskomt in een warme en ruime woonomgeving. Je hebt ruimte voor een zithoek, een ruime eethoek en daarnaast heb je een gezellige bar die grenst aan de keuken. Als je de sterren uit de hemel kookt, vindt je gezelschap plaats op de barkrukken aan de bar. Hier kun je de hele avond dineren en bijpraten met vrienden en familie! Wordt dit jouw favoriete plek in huis? De keuken is voorzien van een wasmachine aansluiting en de CV opstelling. Een koelkast, oven en kookplaat kunnen aan de keuken zelf worden toegevoegd.

Je vind de Appartement aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Scheveningsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Scheveningsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Scheveningsestraat in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Scheveningsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren