Schiedamsedijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamsedijk Rotterdam NederlandLet op:Wij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We hebben wat tijd nodig om uw documenten door te nemen.1. Als u in loondienst bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Arbeidscontract- 3 recente salarisstroken- Werkgeversverklaring (indien aanwezig)2. Als u zelfstandige bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Bewijs van inkomen (bankafschriften)- KVK-uittreksel (Kamer van Koophandel)- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar3. Als je student bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Schoolregistratie- Documenten van uw garantsteller (kopie legitimatiebewijs, bewijs van dienstverband/inkomen, eventueel KVK-uittreksel)Geheel gerenoveerd en volledig gemeubileerd, smaakvol appartement op de derde verdieping, gelegen in het hart van het centrum van Rotterdam.Het appartement is in perfecte staat met gezellige meubels, een lichte woonkamer met grote raampartijen die een geweldig uitzicht bieden over de Leuvehaven, 1 slaapkamer, kantoor/bergruimte, een aparte keuken en badkamer. Aan de voorzijde van het gebouw is een balkon met uitzicht op de historische haven en de Erasmusbrug. In het gebouw is een lift aanwezig.indelling3e verdieping: Entree, hal, meterkast, badkamer/toilet, lichte woonkamer met hoge plafonds. hoofdslaapkamer, tweede kamer (slaapkamer), een volledig uitgeruste keuken (inbouwapparatuur)Aparte berging in de onderbouw van het gebouw.

Je vind de Appartement aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren