Schiedamsedijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamsedijk Rotterdam NederlandLeg uit3e verdieping: Entree, hal, meterkast, badkamer/toilet, lichte woonkamer met hoge plafonds. hoofdslaapkamer, tweede kamer (slaapkamer), een volledig uitgeruste keuken (inbouwapparatuur)Aparte berging in de onderbouw van het gebouw.Bijzonderheden- Gelegen naast de populaire Witte de Withstraat- Hulpprogramma’s niet inbegrepen

Je vind de Appartement aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schiedamsedijk in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamsedijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren