Schiedamsesingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamsesingel Rotterdam NederlandIndeling: Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, lift en toegang tot de gemeenschappelijke tuin. De studio is onder andere voorzien van hippe meubels. een tweepersoonsbed, linnenkast, tafel, stoelen, TV. De open keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met spiegel.

Je vind de Studio aan de Schiedamsesingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamsesingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schiedamsesingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schiedamsesingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Schiedamsesingel in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamsesingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren