Schiedamseweg Beneden Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamseweg Beneden Rotterdam NederlandGelegen in Rotterdam West, nabij het Marconiplein. Het ligt in een leuke buurt en met de tram (21/24) of bus (38) ben je in slechts 20 minuten op het Centraal Station. Je bent dichtbij het openbaar vervoer (bus, tram en metro) om de andere delen van Rotterdam te bereiken.U bevindt zich dicht bij de restaurants, bars en pubs in de buurt en u heeft alle comfort om naar markten, slagers en bakkerijen te gaan voor uw dagelijkse behoeften. Sterker nog, je zit op steenworp afstand van zowel Lidl als Dirk.In de nabije omgeving bevindt zich het beroemde Dakpark met een groot winkelcentrum.Perfect voor huurders die op zoek zijn naar een rustige buurt met alle voorzieningen en dichtbij het centrum.Het appartementHet betreft een volledig gemeubileerd appartement op de eerste verdieping en is voorzien van wasmachine en droger, Wifi en centrale verwarming.Het bestaat uit:Uitgeruste keuken (wasmachine, koelkast, magnetron en kookplaat)Badkamer en toilet2 slaapkamers

Je vind de Kamer aan de Schiedamseweg Beneden Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamseweg Beneden Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamseweg Beneden Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren